Open posities
Lodiers_Sterk_SST_fehrmannbelttunnel_13

Vervuld - Vestigingsmanager Duitsland
Sterk BV

19-09-2022 - Sterk BV | Bremen | Vestigingsmanager Duitsland |

Onze opdrachtgever, Sterk B.V., is een internationaal funderingsbedrijf gespecialiseerd in damwandconstructies, heiwerk, las- en constructiewerk, verankering, verwijderen van funderingselementen en meer. 

Zij kent een rijke geschiedenis die al meer dan 140 jaar geleden begon als klein Nederlands familiebedrijf. Trots zijn zij terecht op het feit dat zij de titel van hofleverancier hebben gekregen. Een titel die ruim 100 jaar vakkundigheid en kennis van de branche bevestigt. 

Inmiddels werken er meer dan 100 werknemers en heeft onze opdrachtgever vestigingen in Eemnes, Drachten en Bremerhaven in Duitsland (Sterk Spezialtiefbau GmbH). 

De functie
Als Vestigingsmanager van Sterk Spezialtiefbau GmbH (SST) krijg je een mooie kans om vanuit een zelfstandige positie Sterk in Duitsland te verstevigen en de marktpositie te versterken. Je bent als Vestigingsmanager verantwoordelijk voor de commerciële verwerving van projecten alsmede eindverantwoordelijk voor de uitvoering (technisch en financieel) en verantwoordelijk voor de aansturing en bemensing van deze vestiging. Je wordt P&L verantwoordelijk en krijgt de ruimte om het team verder uit te breiden. Om de doelstellingen te bereiken mag je rekenen op veel ruimte en vrijheid om initiatief te tonen en te ondernemen. 

Aan jou de taak om een duidelijke (strategische) visie neer te zetten en deze op inspirerende wijze over te brengen. Dit integreer je met de Nederlandse manier van werken waarbij je tegelijkertijd de Duitse formaliteiten scherp voor ogen hebt.

Deze functie is nog niet volledig in beton gegoten, er is zeker nog ruimte voor eigen inbreng en nieuwe inzichten.  

Het profiel
•    Je beschikt over een HBO- of WO-diploma. Kennis van de, civiele aannemerij en/of civiele techniek is een eis. Funderings- en heiwerken in het bijzonder is daarbij een grote wens. 
•    Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring waarvan 2 jaar als manager.
•    Je beschikt over VCA-vol.
•    Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week en bent bereid om minimaal 3 dagen in de week op c.q. vanuit kantoor in Bremerhaven in Duitsland werkzaam te zijn (voor een comfortabel verblijf kan gezorgd worden).
•    Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in zowel woord als geschrift.
•    Standplaats: Bremerhaven.

Contact
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of uw sollicitatie kunt u contact opnemen met Laura Podgorski via podgorski@lodiersenpartners.nl of via 06-10262071
 

Laura kleine
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Laura Podgorski via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden